Mijn vakantieplan

Binnenkort wil ik samen met mijn vriendin gaan wildkamperen in Noorwegen, na onze generale repetitie zijn we goed aan het kijken voor kampeer spullen van goede kwaliteit.
Ik heb tijdens het zoeken uitgekomen bij de website/winkel Zwerfkei. Dit omdat Zwerfkei al lang ervaring heeft in de outdoor tak en dus weet welke producten ideaal zijn om te gebruiken onder hevige omstandigheden. Wat wij in ieder geval niet willen is in Noorwegen staan met een tent die niet meer kan staan. 

De schoenen

Om te beginnen wilde ik nieuwe wandelschoenen hebben, ik stond met een mond vol tanden toen ik zag wat voor een ruim assortiment er bestaat bij Zwerfkei. Bij de merken die zij aanbieden, zoals de lowa wandelschoenen, wordt overal rekening mee gehouden, de soepelheid van de schoen en of deze comfortabel om de enkel sluit. Met de hoge kwaliteit zolen zorgen ze voor een goede afwikkeling van de voet, zodat je geen zere voeten krijgt tijdens het wandelen. De zolen zijn ook uitgerust met de maximale demping hierdoor is het voor een vlakke wandeling comfortabel, maar ook voor in de bergen in Noorwegen.

De rugtassen

Om alles op een comfortabele manier mee te kunnen nemen ben ik over voor de rugtas geweest bij Zwerfkei. Ik zocht naar een rugtas die niet van zichzelf al zwaar is, hierdoor kwam ik al snel bij de categorie ‘ultralights’. Naast dat deze tassen super licht zijn en heel erg comfortabel zijn past er ook nog een super veel in, ideaal natuurlijk! Hierdoor kan ik reserve schoenen meenemen, mijn EHBO setje indien nodig, je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren als je op stap bent.

In deze winkel bevindt zich een avonturenhoek voor de kleine kampeerders en een koffiehoek om even bij te komen van alle mooie producten die zich in deze winkel bevinden.

Veel plezier bij Zwerfkei!

Geef een reactie